O familie întreagă din Istanbul a venit la Cluj să-și susțină echipa preferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două generații din aceeași familie, fani Galatasaray, au venit la Cluj cu avionul ca să-și susțină echipa favorită, Galarasaray Istanbul. Întrebați de scor, ei au spus că va fi o victorie categorică pentru formația lor și au avansat scoruri de genul 4-0, 1-0 și 2-1.

Yasemin și Naser Alim, soț și soție din Istanbul, erau, miercuri, după-amiază, lângă statuia lui Matia Corvinul din Piața Unirii și se uitau amuzați la protestul simpatizanților Roșia Montană. Yasemin are 33 de ani, e casnică, locuiește în Istanbul, și e fan Galatasaray. A venit cu soțul ei, cu părinții și unchii.

Tatăl ei este Abdülkadir Sezgin, un om politic turc. "Galatasaray e o echipă foarte bună. O campioană. Mai bună decît CFR. Eu zic că scorul va fi de 4-0 pentru Galata", spune zâmbind politicianul.

Ginerele său, un om de afaceri din Istanbul, Naser Alin, e mai cumpătat și avansează un scor de 2-1 pentru echipa turcă. Întrebat de ce are nevoie CFR Cluj ca să joace printre campioane în Liga Campionilor, Naser Alim a spus: "Bani!".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite