O familie de medici a înfiinţat un bordel la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevărul
Foto:Adevărul

Poliţiştii de la de Combaterea a Crimei Organizate Braşov au reţinut trei persoane, mama, tată şi fiu suspecţi că ar fi capii unei reţele de proxenetism ce îşi desfăşura activitatea prin intermediul unor saloane de masaj erotic.

Părinţii erau medici cu atestat în Republica Moldova şi au venit în Braşov acum trei ani alături de fiul lor, care este acum student la medicină în Constanţa. Au deschis saloane de masaj erotic în Braşov, Cluj şi Contanţa şi au obligat 26 de fete să se prostitueze sub acest paravan. Un masaj erotic costa între 200 şi 300 de lei. „In cauza au fost puse in executare 6 autorizatii de efectuare a perchezitiei domiciliare fiind ridicate mai multe inscrisuri , telefoane mobile si mijloace de stocare a datelor informatice.

Bordeluri mascate
In fapt , primele 3 persoane suspecte au infiintat o societatea comerciala avand ca obiect de activitatea prestarea de servicii in domeniul masajului , au deschis cabinete de masaj erotic in Brasov , Constanta si Cluj unde prin intermediul anunturilor la mica publicitate au angajat maseuze tinere fete din Romania si Rep Moldova. Sub paravanul acestor cabinete de masaj erotic in realitate cei 3 suspecti coordonau o retea de prostitutie Pretul unui "masaj" era cuprins intre 200 si 300 lei , avand pana la 6 clienti pe zi , programarile fiind facute telefonic . Pana in prezent au fost identificate si audiate 6 fete ce practicau prostitutia urmand a fi verificate inca peste 20 de tinere, unele din Rep Moldova, care veneau in Romania pentru a practica prostitutia la invitatia suspectilor. Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale precum si pentru stabilirea identitatii altor persoane implicate in cauza ( o parte dintre acestea fiind din Republica Moldova )", se arată în comunicatul poliţiştilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite