EXCLUSIV O clujeancă iritată de scârţâitul scenei în timpul unui concert a lăsat, la final, bani pentru reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul spectacolului, care a avut loc vineri la Academia de Muzică „Gheorghe Dima“, Liana Nemeş s-a urcat pe scenă şi a donat 10 lei pentru repararea acesteia. Zeci de persoane au urmat-o, astfel încât s-au strâns 180 de lei.

„Am hotărât să urc pe scenă la sfârşitul concertului şi să rog publicul să facă o colectă pentru a putea repara această piesă importantă de mobilier“, ne-a povestit clujeanca în vârstă de 31 de an, de profesie trainer în cadrul companiei Nokia.

Totul a început la jumătatea spectacolului dirijat de olandezul Theo Wolters, care a avut loc în Sala Studio a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima“. Tot aici vor avea loc, timp de o lună, numeroase spectacole, organizate în cadrul Toamnei Muzicale Clujene de Filarmonica Transilvania. „Concertul a fost extraordinar. S-au cântat trei piese: Beethoven, Mozart şi Dvořák. Dirijorul a ridicat sala în picioare, la sfârşit s-a aplaudat mult. Din păcate, pe la jumătatea concertului şi mai ales la ariile mai domoale a devenit absolut supărător faptul că podiumul pe care era urcat dirijorul scârţâia“, ne-a povestit Liana Nemeş.

Astfel s-a hotărât ca la finele spectacolului să urce pe scenă şi să doneze bani pentru a putea fi reparat podiumul. A urcat pe scenă şi i-a rugat pe cei prezenţi să o asculte pentru câteva minute. 

Citeşte întreaga poveste mâine, în Adevărul

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite