O cerşetoare franţuzoaică, găsită pe străzile Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cerşetorii găsiţi ieri pe străzile Clujului, în urma unei razii, s-a aflat şi o femeie de cetăţenie franceză. Ea a fost, însă, eliberată la scurt timp de la reţinere. Femeia nu a fost trimisă acasă, aşa cum se procedează cu cerşetorii din alte localităţi, ci a fost îndrumată spre Centrul Cultural Francez din Cluj.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, din Lyon, a fost găsită cerşind pe străzile oraşului. Ea, împreună cu alte 6 persoane fără adăpost depistate în urma raziei a fost dusă de către poliţiştii comunitari la Secţia 3 de Poliţie. Acestora le-au fost date şapte amenzi în valoare de 360 lei. Franţuzoaica a fost îndrumată spre Centrul Cultural Francez, de unde îşi va putea contacta rudele.

Acţiunea a fost organizată de poliţiştii comunitari împreună cu agenţii Secţiei 3 Poliţie şi Jandarmeria, pentru depistarea persoanelor care practică cerşetoria, a celor fără adăpost, precum şi a celor care comit fapte antisociale.

Acţiunea s-a desfăşurat în cartierul Gheorgheni, pe străzile Constantin Brâncuşi, Dostoievski, Fagului, Nicolae Titulescu şi Pepiniera Becaş.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite