O cafea fierbinte şi muzică bună la Piano Cazola

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Naidin cântă luni seara la Piano Cazola
Adrian Naidin cântă luni seara la Piano Cazola

Cafeneaua Piano Cazola din strada Virgil Fulicea nr.3 propune clujenilor un mod plăcut de a-şi petrece seara de luni, 20 februarie de la ora 19. Povestea de dragoste pe care muzicianul Adrian Naidin o propune în spectacolul de luni este inspirată de marile momente ale muzicii lumii ce au aclamat iubirea.

Adrian Naidin  alcătuieşte un program vocal-instrumental construit pe un areal stilistic larg ce se sprijină pe repertoriul clasic, de muzică italiană şi spaniolă, muzică americană şi jazz.

Colaborările cu Teatrul Naţional Bucureşti şi Teatrul Alekton din Atena, au prilejuit întâlniri cu personalităţi marcante precum actriţa Maia Morgenstern şi poetul Kostas Kartelias, ce au dezvoltat şi rafinat spiritualitatea artistului, deschizând noi orizonturi de abordare, fructificate ulterior muzical.

Concertele alături de Damian Drăghici, interpretul de folclor grec Thanassis Polikandriotis, cele de flamenco cu Lucas Molina si Alexandra Toader, mai apoi cele proprii de muzică tradiţională, culminate la Zilele Bucureştiului în 2008 şi 2010, n-au fost altceva decât tot atâtea momente de pregătire a viitorului compozitor  Adrian Naidin.

În calitate de compozitor, acesta îşi culege răsplata în anul 2010 la Sala Radio România, cu ocazia Concertului de compoziţii proprii "Let's Vibe", susţinut de soliştii Alexandru Tomescu (vioara) şi Adrian Naidin (violoncel acustic, violoncel electric, voce), alături de Orchestra Naţională Radio, condusă de dirijorul Jin Wang.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite