O aeronavă care trebuia să aterizeze la Cluj, redirecţionată pe Aeroportul din Mureş din cauza ceţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O aeronavă aparţinând companiei Tarom, care trebuia să aterizeze, joi dimineaţă, pe Aeroportul din Cluj, a fost redirecţionată la Târgu Mureş din cauza ceţii dense din zona aerogării clujene.

Directorul Aeroportului "Transilvania" din Târgu Mureş, Ştefan Petru Runcan, a declarat pentru Mediafax că este vorba de o cursă a Tarom, pe ruta Bucureşti-Cluj.
Potrivit sursei citate, cei 44 de pasageri ai cursei care au ajuns la Târgu Mureş vor fi îmbarcaţi, în scurt timp, în acelaşi avion cu destinaţia Cluj, unde condiţiile de aterizare s-au îmbunătăţit, iar după debarcarea acestora aeronava respectivă va efectua o cursă la Viena.

"Cursa Tarom nu a putut ateriza la Cluj din cauza condiţiilor nefavorabile, sub limita minimă de operare, determinate de ceaţa densă, fiind nevoită să aterizeze cu 44 de pasageri la Mureş. Aceştia au aşteptat în avion o perioadă, după care i-am debarcat în aerogară să se dezamorţească, să servească o ţigară, o cafea. În scurt timp vor pleca cu acelaşi avion la Cluj, îi debarcă, după care ( avionul - n.r.) pleacă la Viena", a precizat Runcan.
Potrivit acestuia, cursa de Viena a fost decalată astfel cu aproximativ trei ore.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite