Cluj: OPC a găsit 1,5 tone de pâine „cu abateri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: OPC a găsit 1,5 tone de pâine „cu abateri”
Cluj: OPC a găsit 1,5 tone de pâine „cu abateri”

În prima jumătate a lunii septembrie, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj a confiscat 20 de kilograme de pâine, din cele 1,5 tone de produse de panificaţie descoperite cu abateri.

CITEŞTE şi: Timişoara: Enel, E.ON Gaz şi Colterm îşi bat joc de timişoreni. OPC a dat zeci de amenzi
Timişoara: Inspectorii Protecţiei Consumatorului confiscă săptămânal aur de contrabandă

Inspectorii CJPC Cluj au controlat, timp de două săptămâni, 25 de operatori economici din domeniul panificaţiei şi morăritului. Dintre aceştia, 16 au fost din mediul urban şi nouă din mediul rural. Doar trei din cei 25 de operatori au fost găsiţi fără abateri.

În cele două săptămâni, au fost controlate 2,6 tone de pâine şi produse din panificaţie, fiind descoperite cu abateri 1.531 de kilograme, produse în valoare de 2.775 de lei. Acestea au fost oprite temporar de la comercializare.

Inspectorii au descoperit 20 de kg de pâine, în valoare de 78 de lei, care nu aveau inscripţionată data limită de consum. Aceste produse au fost retrase definitiv de la comercializare. Potrivit unui comunicat de presă al CJPC Cluj, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, din care 15 amenzi, în valoare de 22.300 lei şi 7 avertismente.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite