Nuno Claro a scăpat cu o amendă de 740 de lei de la LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul celor de la CFR a fost iertat de preşedintele Iuliu Mureşan după eliminarea din meciul cu FC Timişoara, dar a fost suspendat o etapă de către Comisia de Disciplină a LPF şi amendat cu 740 de lei

Deşi preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan a anunţat că portarul Nuno Claro va fi sancţionat după eliminarea cu FC Timişoara, în cele din urmă a fost iertat de o amendă drastică din partea clubului. După ce a revăzut meciul, oficialul din Gruia a ajuns la concluzia că portughezul a fost provocat.

Claro şi-a lăsat echipa în zece oameni după ce încasase un cartonaş galben pentru trageri repetate de timp, iar apoi a avut o reacţie nervoasă la un adversar, fiind eliminat. Pentru ultimele minute, în poartă a intrat căpitanul Cadu.

Şi Nicolini a fost suspendat


 Dacă a fost iertat de club,totuşi, goal-keeperul titular din acest retur, nu a scăpat de sancţiune din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, care i-a aplicat o penalitate de 740 de lei şi suspendare de o etapă. Astfel, portughezul va rata meciul pe care CFR îl va disputa sâmbătă, pe teren propriu, în compania celor de la Unirea Alba-Iulia.

De asemenea, antrenorul secund al clujenilor, Enrico Nicolini, a fost suspendat două etape şi a primit o amendă de 320 de lei, pentru comportament neadecvat la adresa arbitrilor, în întâlnirea de la Timişoara.  

„Nuno Claro a fost provocat şi nu merita să fie sancţionat din partea noastră“
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite