Noaptea caricaturilor în centrul Clujului. Află aici unde îţi poţi face portretul pe gratis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Seara de Caricaturi şi Portrete“ este un proiect al Asociaţiei Culturale ARTileria
„Seara de Caricaturi şi Portrete“ este un proiect al Asociaţiei Culturale ARTileria

Zeci de graficieni vor face gratuit, în această seară, caricaturi şi portrete celor ce vor participa la evenimentul organizat de Asociaţia Culturală ARTileria: „1 an de «Seara de caricaturi şi portrete»". Manifestarea debutează diseară, la ora 19.00, la Casa Tranzit.

Douăsprezece ore de caricatură, concert jazz şi blues, proiecţii de film de comedie, sute de cadouri oferite publicului şi o petrecere care ţine până în zori. Asta îi aşteaptă pe clujenii care vor trece diseară pragul Casei Tranzit, de la ora 19.00. Este forma în care tinerii graficieni de la Asociaţia Culturală ARTileria sărbătoresc un an de caricaturi şi portrete realizate gratuit şi oferite iubitorilor artă.

„Maratonul“ artistic se va desfăşura la Casa Tranzit şi în Barrels Pub din Cluj-Napoca

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA CÂTEVA DINTRE CARICATURILE FĂCUTE DE GRAFICIENII ASOCIAŢIEI

Asociaţia organizează un maraton artistic în cadrul căruia zeci de graficieni vor face, gratuit, vreme de 12 ore, de la 7 seara la 7 dimineaţa, caricaturi și portrete celor care vor participa la eveniment. Vor avea loc şi opt concursuri de caricatură şi portret pentru amatori şi profesionişti. Va avea loc şi un concert de jazz şi blues, respectiv un after-party cu muzică haitiană.

„Seara de Caricaturi şi Portrete" este un proiect al Asociaţiei Culturale ARTileria, specializat pe realizarea de caricaturi şi portrete, care înglobează o serie de evenimente săptămânale prin care clujenilor li se oferă liber acces la arta tradiţională.

Graficienii asociaţiei culturale ARTileria pleacă de la ideea că arta nu e doar pentru artişti, ci trebuie răspândită şi se poate manifesta oriunde. „Maratonul" artistic se va desfăşura la Casa Tranzit (str. Bariţiu, nr.m 16) şi în Barrels Pub (str. Republicii nr. 14) din Cluj-Napoca, în intervalul 19.00-07.00

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite