Noapte albă de shopping cu reduceri de preţuri record, la Polus Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polus Center aşteaptă mâine câteva zeci de mii de cumpărători
Polus Center aşteaptă mâine câteva zeci de mii de cumpărători

Clujenii vor avea parte mâine de o noapte de cumpărături şi de reduceri. Magazinele centrului comercial aplică cu această ocazie reduceri de la 10%, până la 80%. Evenimentul reprezintă şi ultima ocazie prin care clujenii se pot înscrie la tombola care pune la bătaie un apartament de lux.

Polus Center dă startul mâine, de la 20.00, unei noi ediţii a Nopţii albe a cumpărăturilor, eveniment ce a ajuns deja tradiţie în cadrul centrului comercial. Reducerile, extra-oferte dar şi concursurile vor fi cu această ocazie la ele acasă, majoritatea magazinelor din Polus Center propunând reduceri de până la 80%.

„Ne-am dorit să organizăm acest eveniment acum, astfel încât clujenii să aibă ocazia de a face ultimele cumpărături de sărbători, de la cadouri pentru cei dragi la decoraţiuni şi alimente”, a declarat Adrian Oancea, purtătorul de cuvânt al Polus Center.

Polus pune la bătaie un apartament de lux

Chiar dacă la această ediţie Polus Center nu va mai organiza un concert la fel ca la ediţiile anterioare, o premieră o reprezintă faptul că cei care vor trece pragul centrului vor putea să achiziţioneze, până la ora 01.00, chiar şi bradul de Crăciun. Evenimentul va reprezenta, de asemenea, şi ultima şansă de a câştiga marele premiu pus la bătaie în cadrul loteriei „Din Polus...în casă nouă!”, un apartament de lux, cu două camere, complet utilat şi mobilat. Pentru a se înscrie la concurs clujenii trebuie să facă shopping în valoare de minimum 100 de lei.

40.000 de taloane la loterie

Începută la 20 noiembrie, loteria a strâns până acum peste 40.000 de taloane, iar până la final organizatorii se aşteaptă la peste 50.000 de participanţi. Marea extragere va avea loc la 20 decembrie, începând cu ora 12.00. Precedenta ediţie a „Nopţii albe a cumpărăturilor“a avut loc în data de 10 aprilie, când aproximativ 36.000 de clienţi au trecut pragul centrului comercial.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite