UPDATE: Ninge la Cluj. Sute de tone de material antiderapant împrăştiate pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În judeţ ninge mărunt începând de aseară / Foto: Arhivă
În judeţ ninge mărunt începând de aseară / Foto: Arhivă

Deşi de Crăciun vremea a fost mai degrabă primăvăratică şi fără precipitaţii, începând cu noaptea de 26 decembrie la Cluj a început să ningă. Chiar dacă se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ, nu există rute blocate din cauza ninsorilor.

Până la această oră autorităţile nu au semnalat probleme în trafic pe niciunul dintre drumurile care tranzitează judeţul. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă, adaptat condiţiilor de iarnă, carosabilul fiind alunecos.

Ninge slab începând de aseară în jurul orei 21. Vom reveni cu amănunte referitor la starea drumurilor din judeţ.

UPDATE 12.40

Potrivit autorităţilor, atât astăzi, cât şi pe parcursul următoarelor două zile, va continua să ningă, iar nopţile vor fi geroase. Potrivit unei informări a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, până la această oră în judeţ nu există sectoare de drumuri blocate, dar se circulă în condiţii de iarnă pe toate sectoarele.

„Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat Cluj informează că se acţionează pe mai mult de 80 de drumuri şi sectoare de drumuri cu 53 de utilaje şi auto, iar în cursul zilei de ieri s-au împrăştiat aproximativ 234 de tone de material antiderapant“, se arată într-un comunicat al instituţiei.

UPDATE 16.00

Potrivit directorului Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat Cluj, Mircea Avram, până la această oră nu există drumuri blocate din cauza ninsorii în judeţ. „Se poate circula pe toate drumurile care se află în administrarea noastră. Îi sfătuiesc, însă, pe conducătorii auto să nu pornească la drum fără cauciucuri de iarnă“, a declarat Avram.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite