Nicola Ascoli, noua achiziţie a lui „U“ Cluj, s-a sfătuit cu Andrei Cordoş înainte de a semna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Universităţii Cluj, Nicola Ascoli, a făcut cunoştinţă cu terenurile îngheţate din România astăzi, când noua sa echipă a efectuat primul antrenament de după revenirea din cantonament la baza sportivă „Clujana“

Italianul care a semnat un angajament pe un an şi jumătate a evoluat până acum la formaţia din Serie B, Frosinone Calcio, dar a jucat la Empoli în perioada 2005-2008 totalizând 25 de meciuri.

„Sunt încântat că am venit la Universitatea. Nu ştiu foarte multe lucruri despre campionatul românesc, dar m-am sfătuit cu Andrei Cordoş, băiatul cu care am jucat la Frosinone şi mi-a vorbit foarte frumos despre echipa la care a evoluat şi el. Mi-a plăcut mult proiectul şi de asta am semnat. Îl ştiu pe Felice Piccolo de la cealaltă echipă a oraşului (n.r. CFR Cluj), cu care am fost coleg la Empoli, dar nu am vorbit cu el înainte de a veni aici. Îi cunosc pe Mutu şi Chivu, doi fotbalişti excelenţi, care joacă în Italia, dar de alţi jucători români nu am auzit“, a spus acesta, înaintea primului său antrenament la Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite