Nevăzători clujeni, în excursie pe două roţi până la castelul de la Bonţida

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi nevăzători din Cluj vor pedala azi, 24 august, de la Cluj-Napoca până la Castelul Bánffy de la Bonţida. Activitatea este organizată de Asociaţia pentru nevăzători „Pontes" din municipiu.

Mai multe persoane nevăzătoare din Cluj vor pleca, în această după-amiază, într-o mică excursie de la Cluj-Napoca până la Bonţida. „Vom pleca cu bicicletele în tandem pe la Cluj, în jur de 18.30, şi vrem să ajungem la Castelul Bánffy de la Bonţida. Vom fi însoţiţi de o maşină, iar persoanele care vor obosi se vor putea odihni", spune Ovidiu Baboş, preşedintele Asociaţiei „Pontes".  

Potrivit site-ului ONG-ului clujean, http://www.pontes.ro, din asociaţie fac parte tineri dinamici care dooresc ca toată lumea să se bucure de binefacerile tehnologiei avansate şi în societate să ne simţim toţi egali. Acest ONG a organizat maimulte acţiuni adresate persoanelor cu dizabilităţi de vedere, inclusiv un tur al Clujului pe bicicletă. „Am vrea ca toţi să înţelegem că în lume aproape totul e posibil, doar cu puţină bunăvoinţă şi mici eforturi din partea tuturor, iar realitatea poate fi mai uşor înfruntată atunci când există minimum de confort şi adaptare pentru nevoile special", potrivit http://www.pontes.ro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite