Nepotul lui Laszlo Tokes va candida la Primăria Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gergely Balazs
Gergely Balazs

Vicepreşedintele regional al Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), Gergely Balazs, care este nepotul europarlamentarului Laszlo Tokes, şi-a lansat, vineri, candidatura la Primăria Cluj-Napoca, el figurând şi pe primul loc al listei formaţiunii pentru Consiliul Local.

Gergely Balazs a declarat, vineri, că PPMT speră să obţină cel puţin doi consilieri locali în Cluj-Napoca la alegerile din luna iunie, transmite Mediafax. "Oamenii s-au îndepărtat de politică pentru că nu au fost trataţi corespunzător. Succesul politicienilor nu a fost urmat şi de succesul cetăţenilor. Noi vrem o nouă unitate a comunităţii maghiare, în care, noi, PPMT, să fim un instrument în mâna cetăţenilor pe care dorim să îi reprezentăm. Pe lista de consilieri locali aproape toţi candidaţii sunt în jurul vârstei de 30 de ani. Programul electoral, atât al meu ca şi candidat la Primăria Cluj-Napoca, cât şi cel pentru Consiliul Local, va fi elaborat împreună cu cetăţenii municipiului Cluj-Napoca. Vrem să atingem pragul de cinci la sută şi să obţinem minimum doi consilieri în Consiliul Local", a spus Gergely.

El a afirmat că PPMT va anunţa candidaţii pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj şi lista de consilieri judeţeni în cursul zilei de luni.

Gergely Balazs  a mai candidat la Primăria Cluj-Napoca în 2009 la alegerile parţiale, din partea PCM. El este nepotul europarlamentarului Laszlo Tokes.

Până în prezent, la Primăria Cluj-Napoca şi-au mai anunţat candidaturile Marius Nicoară din partea USL, Emil Culda (PNŢCD), Fodor Alpar (PCM), Emil Aluaş şi Mircia Giurgiu, independenţi.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că sunt colegi în PDL care pot asigura continuitatea în Primăria Cluj-Napoca, afirmând că, în prezent, candidaturile se află în fază de evaluare, candidaţii urmând să fie anunţaţi în 28 aprilie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite