Nei, aproape de un împrumut la Unirea Alba-Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nei are şanse mari să părăsească pe CFR Cluj
Nei are şanse mari să părăsească pe CFR Cluj

Atacantul brazilian Claudinei Aparecido este dorit cu insistenţă de conducerea Unirii Alba-Iulia, iar decizia finală în privinţa unui împrumut va fi luată după al doilea stagiu de pregătire din Antalya

Nei a dezamăgit la CFR Cluj, deşi atât Antonio Conceicao, cât şi Andrea Mandorlini, s-au bazat pe serviciile sale în turul campionatului. Cel mai bun meci reuşit de jucătorul din Brazilia a fost în Giuleşti, când CFR s-a impus cu 4-1 în faţa Rapidului, iar acesta a marcat două goluri. După primul cantonament, Mandorlini a anunţat conducerea că ar fi dispus să renunţe la serviciile sale, iar pe fir a intrat echipa din „Cetate“.

Conducerea a avut o primă discuţie cu cei de la Cluj în  legătură cu un eventual împrumut, iar şansele ca acesta să se concretizeze sunt destul de mari. „Nei are calităţi deosebite, l-am remarcat demult, când era golgeter în Portugalia. Şi-a demonstrat clasa în meciul cu Rapid şi pe viitor va deveni un jucător important în campionatul României", declara impresarul Marcel Popescu în urmă cu câteva săptămâni.

Între timp, situaţia s-a schimbat, iar Nei are nevoie de evoluţii de excepţie în Turcia pentru a schimba impresia antrenorului, în condiţiile în care pe postul său există o concurenţă acerbă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite