Cluj: 100 de copii blocaţi la Negreni din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: 100 de copii blocaţi la Negreni din cauza zăpezii
Cluj: 100 de copii blocaţi la Negreni din cauza zăpezii

100 de copii au fost cazaţi în cursul nopţii de marţi spre miercuri la Negreni, după ce autovehicolele cu care mergeau spre Oradea au rămas blocate pe carosabil, din cauza zăpezii.

Conform unui comunicat al Prefecturii Cluj, copiii au rămas blocaţi în trafic, timp de patru ore, în satul Bucea, din comuna Negreni. În cele din urmă, la intervenţia prefectului Florin Stamatian, ei au fost cazaţi la o pensiune din Negreni, iar miercuri dimineaţă şi-au reluat drumul spre Oradea, cu trenul.

20 de localităţi afectate

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a finalizat miercuri dimineaţă o primă evaluare a situaţiilor apărute pe raza judeţului Cluj în noaptea trecută. "S-au produs mai multe incidente şi deranjamente în instalaţiile de distribuţie a energiei electrice, care au dus la întreruperea furnizării de energie electrică spre consumatori, iar  20 de localităţi au fost afectate. Echipele de intervenţie ale SC Electrica SA au acţionat operativ  pentru remedierea defectelor şi reluarea alimentării cu energie electrică a consumatorilor afectaţi, urmând ca în cursul zilei de astăzi, toate defecţiunile să fie remediate", se arată în comunicarea CJSU. 

Citeşte şi
VIDEO Drumul european 60, blocat între Cluj şi Oradea

La ora 10.00 se circula în condiţii de iarnă pe drumul naţional 1, în zona din apropierea limitei cu judeţul Bihor, pe DN 1F, în satul Topa din comuna Sânpaul, pe drumurile judeţene 109A (în zona localităţii Panticeu – comuna Panticeu), 103K (în zona localităţii Agârbiciu – comuna Căpuşu Mare), 108C (în zona localităţilor Aghireşu şi Gârbău).

„Echipajele aparţinând Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă «Avram Iancu» Cluj, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Poieni şi Ciucea au intervenit eficient şi cu promptitudine pentru înlăturarea efectelor situaţiilor de urgenţă produse şi readucerea stării de normalitate în zonele afectate", se mai precizează în comunicatul CJSU.

Citeşte aici raportarea de la ora 10.00 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Copaci căzuţi pe E60

Prefectul a cerut conducerii Direcţiei Silvice Cluj-Napoca să intervină în regim de urgenţă pe E60, între localităţile Huedin-Bucea, pentru înlăturarea copacilor căzuţi pe carosabil, având în vedere că după viscolul de noaptea trecută, materialul lemnos a determinat blocaje în traficul rutier.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite