Nazareth cântă la Cluj săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faimoasa trupă scoţiană, Nazareth, una dintre legendele rock-ului anilor '70-80, cântă la Cluj pe data de 28 ianuarie  de la ora 20:00 la Casa de Cultură a Studenţilor.

Concertul face parte din turneul internaţional de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat "Big Dogz", lansat în primăvara acestui an, la 40 de ani de la apariţia primului lor album în 1971. Albumul, al 22-lea material discografic al trupei, s-a bucurat deja de success în Europa, Asia şi America de Sud. Trupa este recunoscută pentru piesele sale originale, interpretările foarte inspirate după piesele altor artişti, cât şi energia transmisă pe scenă, energie care nu s-a diminuat în cei 40 de ani de activitate.

Veteranul grup scoţian nu a avut o carieră lipsită de dificultăţi. Trecând, totuşi, peste conflicte juridice, tragica moarte a unuia dintre membri fondatori, nenumăratele schimbări ale modei muzicale şi multe alte obstacole care i-ar fi făcut pe alţii să-şi schimbe meseria, Nazareth a continuat constant până în ziua de azi.

Nazareth are acum la activ 24 de albume şi compilaţii, 7 albume live, mii de concerte şi multe piese care au marcat  istoria muzicii rock, precum  "Broken Down Angel", "Bad Bad Boy", "This Flight Tonight" (cover hard rock al piesei lui Joni Mitchell), "My White Bicycle" (cover după trupa Tomorrow), "Hair of the Dog", "Holiday", dar mai ales "Dream On" şi balada "Love Hurts", care a făcut înconjurul lumii, ocupând prima poziţie în topurile din Europa si SUA, câştigând Discul de Platină şi rămânănd preferata publicului chiar şi la 36 de ani de la lansare.

Biletele, între 40-200 lei, se găsesc la birourile Diesel Events în Piaţa Unirii nr.  10. În ziua spectacolului, biletele vor fi disponibile şi la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj în Piaţa Lucian Blaga nr.1-3.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite