Cluj: „Teatrul Naţional din Cluj e la pământ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: „Teatrul Naţional din Cluj e la pământ”
Cluj: „Teatrul Naţional din Cluj e la pământ”

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Cluj.

Ligia Moldovan este una din cele mai promiţătoare tinere talente de pe scena muzicală mioritică. După locul al treilea obţinut anul trecut la Festivalul Mamaia, solista vrea să aducă la Cluj trofeul.

Talentul clujencei a fost apreciat şi de membrii trupei DJ Project, alături de care Ligia a cântat melodia „Privirea ta" în cadrul unui concert electoral susţinut de aceştia la Cluj. „Uitaţi-vă bine la ea, veţi auzi multe despre această fată", au exclamat ei. Acest aspect a şi fost speculat de către băieţii de la Play & Win, cei mai în vogă producători muzicali români în acest moment, care i-au propus să facă parte dintr-un poriect muzical.

Clujul frumos: „Atunci când vine vorba de lucruri bune şi rele în ceea ce priveşte un oraş, fac o comparaţie involuntară cu Bucureştiul. Îmi place că oamenii din Cluj sunt comunicativi şi cu mult bun simţ. În Bucureşti poţi muri pe stradă, că nimeni nu va lua atitudine sau nu va sări să te ajute. Ca locuri, îmi plac Piaţa Muzeului şi Cetăţuia, datorită panoramei pe care o oferă”, a explicat Ligia Moldovan

Clujul urât: „Nu-mi place modul în care se îmbracă clujenii, mult prea mult kitsch, mult prea mult sclipici, paiete şi haine de prost gust. Nu-mi place nici faptul că dacă vine un turist străin în Cluj, nu poţi să le araţi aproape nimic, fără să te faci de ruşine, pentru că acele locuri fie nu sunt la înălţime, fie sunt murdare. Să presupunem că vrei să-i duci la Teatrul Naţional. Nu prea poţi, pentru că e la pământ. Ar trebui renovat, pentru că arată în interior ca acum câteva zeci de ani”, a declarat tânăra solistă.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite