NUNTA SĂPTĂMÂNII Au spus „DA“ după o iubire de opt ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana şi Tudor Rus şi-au unit destinele sâmbăta trecută, avându-i alături pe părinţi şi prieteni, în foişorul din Parcul Central. Se iubesc de opt ani, din clipa în care s-au văzut prima oară. „ADS Cluj" i-a susprins pe miri în cele mai fericite momente din timpul cununiei.

Roxana (22 de ani) şi Tudor (23 de ani) Rus s-au cunoscut în urmă cu opt ani, la discotecă. „Eram în vacanţă la bunici, la Vad, un sat de lângă Dej. Tudor e de acolo. M-am dus cu prietenele la discotecă şi acolo l-am cunoscut pe Tudor. Ţin minte că m-a fermecat din prima clipă", îşi aduce aminte tânăra care şi-a legat destinul de cel al lui Tudor sâmbăta trecută, la Cluj-Napoca.


image

Cei doi au fost de nedespărţit în cei opt ani de când s-au cunoscut şi şi-au programat nunta pentru toamna aceasta. „Am aşteptat, cum era firesc, să mai creştem pentru a face acest pas. Dar am ştiut din start că Roxana este aleasa mea", explică Tudor.


image

Tinerii se vor stabili la Cluj. Roxana lucrează ca agent de vânzări, iar Tudor este liber profesionist. Pentru marele eveniment, nunta din weekend-ul trecut, cei doi şi-au ales şi naşi pe măsură. „Am ales ca naşi o verişoară apropiată şi nişte prieteni tare dragi nouă", mai spune mireasa. Astfel, lângă miri au stat, la altar, Simona şi Sergiu Socaciu şi Cristina şi Dorin Sfechiş.

„ADS Cluj" le doreşte tinerilor „Casă de piatră" şi multă fericire.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite