NEBUNIE LA VOLAN O maşină a fost tractată cu spatele pe o şosea din Turda (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism a fost tractat cu spatele, în plin oraş, pe o stradă circulată din municipiul Turda. Scena s-a întâmplat în urmă cu aproximativ o săptămână şi a fost filmată de mai mulţi tineri, care au urmărit îndeaproape evenimentul.

Scena incredibilă a fost surprinsă pe o stradă din Turda. În imagini se poate vedea cum un autoturism e tractat de un altul nu oricum, ci cu spatele. Şoferului din maşina tractată i-a fost destul de greu să ia virajele, intrând în câteva gropi şi fiind la un pas de a comite un accident, lucru care se poate observa la finalul filmuleţului.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj vor analiza înregistrarea. Comisarul şef Sorin Iovu Rus, şeful Biroului Rutier Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Poliţiei Rutiere Cluj, a declarat că fapta celor doi nu poate fi sancţionată, deoarece nimeni nu s-a gândit că ar fi posibil un asemenea lucru şi nu e precizat în lege. „Legea nu specifică aşa ceva, deci nu pot fi sancţionaţi. Totuşi, e periculos deoarece fiind tractat cu spatele, cel din a doua maşină riscă să nu vireze cum trebuie“, a precizat comisarul.

Deşi conducătorii celor două autoturisme nu pot fi sancţionaţi pe baza imaginilor, deoarece înregistrarea nu s-a realizat cu o cameră video omologată, iar pe de altă parte ceea ce au făcut ei nici nu e prevăzut în lege, şoferii pot fi audiaţi, totuşi, de poliţişti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite