Mureşan nu se lasă: „vrem în cupele europene“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele celor de la CFR, a ţinut neapărat să menţină jucătorii în priză şi le-a transmis că singurul obiectiv la care se gândeşte este calificarea în cupele europene

Pe un incredibil loc 8 în clasament, la 16 puncte de liderul Oţelul Galaţi, în Gruia se pare că toată lumea s-a resemnat cu gândul că sezonul acesta este complet ratat. Până şi patronul Arpad Paszkany, care până acum a obişnuit opinia publică să nu dezarmeze până în momentul în care echipa mai are cel puţin şanse matematice pentru îndeplinirea unui obiectiv, a declarat că pentru CFR Europa League nu este o ţintă.

Locul 6 i-ar duce în Europa

Totuşi, pentru a-i ţine pe jucători în priză pentru ultimele 12 etape rămase de disputat, preşedintele Iuliu Mureşan a ţinut neapărat să ridice ştacheta şi să anunţe un obiectiv foarte puţin probabil în acest moment: clasarea pe un loc de cupe europene.

„Trebuie să admită toată lumea că noi am avut şi mult ghinion în acest retur. Avem infirmeria plină de jucători accidentaţi, au fost meciuri la care nu am putut completa foaia de joc. Nu avem cum să lăsăm aşa timpul să treacă fără a avea o ţintă clară, iar pe mine personal m-ar deranja foarte tare ca CFR să nu fie în Europa în sezonul următor. Avem un obiectiv clar, acela de a juca în cupele europene, la Champions League am renunţat“, anunţă preşedintele „feroviarilor“.

În condiţiile în care Dinamo şi Steaua, echipe angrenate în lupta pentru cupele europene, au cele mai mari şanse de a cuceri şi Cupa României, automat şi locul 6 din Liga I s-ar califica în cupele europene, poziţie de care pe CFR o despart 4 puncte în acest moment.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite