Mureşan e la picioarele lui Mandorlini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliu Mureşan l-a lăudat pe Andrea Mandorlini pentru jocul tactic din meciul cu Craiova şi a promis că CFR va avea altă faţă în retur. Deşi nu a jucat foarte bine în meciul cu Universitatea Craiova, Kone a reuşit să marcheze, iar la final şi-a permis să-l „înţepe” pe Arpad Paszkany

Pentru prima oară, jucătorii de la CFR Cluj şi-au permis să pună condiţii înaintea unui meci de campionat foarte important. Vineri, aceştia au ţinut să aibă o discuţie lămuritoare cu preşedintele Iuliu Mureşan în privinţa salariilor, restante de două luni. Aceştia s-au întâlnit cu „boss-ul” din Gruia, căruia i-au cerut să le plătească salariile, altfel vor boicota cantonamentul obişnuit dinaintea meciului. În cele din urmă, cele două părţi au ajuns la un numitor comun, după ce Mureşan le-a promis că în cel mult două săptămâni îşi vor încasa remuneraţia restantă.

Mandorlini a spus că nici nu s-a pus problema unei greve din partea jucătorilor: „În niciun caz nu a fost vorba de ceea ce s-a scris în presă. Este adevărat că jucătorii au dorit să aibă o discuţie cu domnul Mureşan, dar nu au ameninţat. Au avut o discuţie lămuritoare, după care totul a continuat conform planificării”, a explicat italianul.

Dependenţi de clasicul „închizător”

În ultimele partide, CFR a avut probleme mari la mijlocul terenului, unde a fost uşor depăşită . Înaintea meciului cu oltenii, clujenii au ţinut neapărat să-l recupereze pe Gabi Mureşan, mijlocaşul la închidere care a demonstrat în dese rânduri că este un liant perfect între linia de fund şi cea mediană. Acesta a fost trimis în Serbia, la celebrul vraci unde s-a tratat şi Frank Lampard, iar „Muri” a devenit apt de joc.

„Doamna din Serbia face minuni. Are ceva gel special, pe care îl introduce cu un aparat. Nu ştiu nici eu cum reuşeşte să te facă bine atât de repede, este secret, nu vrea să vorbească despre asta”, a declarat fotbalistul. Preşedintele Iuliu Mureşan a remarcat contribuţia lui Mandorlini la victoria echipei: „Am văzut multe scheme exersate la antrenament, inclusiv la cele două goluri. Mandorlini a schimbat destul de multe la echipă, iar acum începem să arătăm ca o echipă matură. Valoarea jucătorilor este incredibilă şi trebuie să profităm de acest lucru. Contează să fie aşezaţi bine în teren. Din retur, vom vedea o cu totul altă faţă a echipei”, a declarat acesta. În următoarea etapă, CFR se va deplasa la Internaţional Curtea de Argeş.

Kone îi răspunde lui Paszkany

Yssouf Kone, care nu a strălucit aseară, dar a contribuit decisiv la victoria echipei sale, marcând al doilea gol, l-a „înţepat” pe Arpad Paszkany, care l-a criticat după meciul de la Vaslui: „Întrebaţi-l pe Paszkany dacă m-am văzut azi pe teren. Nu m-am răzbunat pe el, nu am jucat cu Paszkany, ci cu Craiova. Contează cele trei puncte. I-am dedicat golul unei prietene care a născut o fetiţă pe nume Iulia”, a spus ivorianul. 


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite