Jorge Costa e în pericol? Mureşan: „Mă simt umilit, voi avea o discuţie cu antrenorii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a ajuns la a doua înfrângere consecutivă în Liga 1 şi a coborât pe locul opt. Elevii lui Jorge Costa au pierdut cu 0-2 în faţa Pandurilor, în condiţiile în care şi-a creat o singură ocazie periculoasă de gol pe parcursul celor 90 de minute

CFR Cluj a pierdut lamentabil pe terenul Pandurilor şi a ajuns la a doua înfrângere consecutivă în campionat cu acelaşi scor, după ce a început perfect actuala ediţie, reuşind punctaj maxim după primele două etape. Fostul jucător al Universităţii Cluj, Valentin Lemnaru, a deschis scorul după o greşeală gravă a noii achiziţii, portarul Daniel Fernandes, iar Cardoso a dublat avantajul gorjenillor în partea secundă.

CFR nu a reuşit să-şi creeze decât o ocazie importantă de gol, în prima parte, când şutul din lovitură liberă al lui Renan Garcia a fost respins de Mingote în corner. La finalul partidei, preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a răbufnit şi a ameninţat că va avea o discuţie serioasă cu stafful tehnic:

„Mă simt umilit de jocul echipei. În primele două etape am jucat foarte bine, am marcat, apoi a fost acea pauză, n-am mai marcat şi am primit câte două goluri. Ceva s-a întâmplat în acea pauză competiţională. Pandurii a fost mai bună ca noi. Portarul a făcut o greşeală, dar au făcut şi alţii greşeli. Eu nu analizez jocul unuia singur, mă nemulţumeşte jocul echipei. Nu avem atitudine, parcă echipa nu-şi doreşte victoria. Se pare că nu a fost un accident cu Mediaş. O să am o discuţie cu antrenorii mâine, sperăm să ne revenim. Vine meciul cu Sportul şi o nouă pauză, care sper să fie benefică“, a declarat Iuliu Mureşan.



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite