Mureşan: "Un 2-1 pentru noi era mai echitabil! Echipa e în creştere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliu Mureşan spune că este nemulţumit de rezultatul meciului dintre "U" Cluj şi CFR şi că o victorie a vişiniilor ar fi fost mai echitabilă. Preşedintele CFR-ului consideră că jocul echipei lui Sorin Cîrţu este în creştere.

"Nu am putut să câştigăm. Am avut nişte ocazii mari, dar nu le-am putut fructifica. Dar sunt bucuros, pentru că jocul echipei este în creştere. revenirea lui De Zerbi mă bucură, este un adevărat număr 10. Nu mă mulţumeşte rezultatul. Am fost echipa mai matură, am dominat mai mult, am jucat mult mai bine decât în jocurile anterioare. Am ratat ocazii care nu e voie să le ratezi. Un 2-1 pentru noi era mai echitabil. Atmosfera a fost civilizată, cu toate că au existat anumite trivialităţi. Am plecat mai devreme de la stadion, pentru a nu avea vreo surpriză. Cred că relaţiile dintre echipe se vor îmbunătăţi, pentru că reprezentăm acelaşi oraş. Cu fiecare punct pierdut, şansele noastre la titlu se reduc, dar încă sperăm", a spus Mureşan la Digi Sport.

Gabi Mureşan, incert pentru meciul cu AS Roma

Referitor la Gabi Mureşan, care a fost înlocuit la pauză din cauza unei accidentări, oficialul a spus că existe şanse ca fundaşul să rateze întâlnirea cu AS Roma de marţi: "Mureşan are o accidentare la muşchii gemeni ai gambei. O să-i facem un RMN mâine, dar se poate să nu joace cu Roma".

Universitatea Cluj şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat azi în cadrul etapei a 9-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Claudiu Niculescu ("U") şi Lacina Traore (CFR), conform prosport

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite