Mureşan: "Maftei va fi al doilea căpitan, după Cadu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat azi că în pauza competiţională de iarnă gruparea pe care o reprezintă va vinde doi sau trei jucători, dar speră ca unul dintre dintre ei să nu fie mijlocaşul argentinian Juan Culio.

"În iarnă vor pleca doi sau trei jucători pentru că acesta este momentul să-i vindem. Sper totuşi ca Juan Culio să rămână", a spus Mureşan, prezent la Gala "Fantasticii Fanatik".

Preşedintele clujean este bucuros că a reuşit achiziţionarea fundaşului Vasile Maftei de la Unirea Urziceni. "Sunt convins că Maftei va fi al doilea căpitan al echipei, după Cadu, care nu va pleca la Galatasaray. Am încredere în el că o să facem treabă bună împreună", a mai spus Mureşan.

Iuliu Mureşan crede că jucătorii clujeni vor fi motivaţi în partida de miercuri cu AS Roma deşi nu mai sunt şanse de a continua parcursul european în acest sezon. "Jucătorii vor lupta pentru profesia de fotbalişti, pentru culorile clubului şi pentru spectatorii care vor veni la meci. Un egal sau o victorie ar fi un rezultat de răsunet care ar face înconjurul lumii. Şi mai sunt şi nişte bani, care nu sunt puţini. După aceste cinci jocuri din Liga Campionilor regretul este că ne-am bătut joc de ocazii la Roma şi Munchen. Am făcut şi jocuri bune dar şi jocuri lamentabile", a explicat el, conform prosport.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite