Muncitor rănit grav după ce a căzut de la o înălţime de şase metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, care lucra la dezafectarea acoperişului unei hale din Cluj-Napoca, a fost rănit grav, sâmbătă, după ce a căzut de la o înălţime de şase metri, el fiind transportat la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, Corina Gavriluţ, a declarat, sâmbătă, că un muncitor în vârstă de 54 de ani, care lucra ca sudor la o societate din Cluj-Napoca, executa lucrări de dezafectare a acoperişului unei hale, informează Mediafax. „Acesta se afla pe acoperişul din azbociment, iar acoperişul a cedat, astfel încât muncitorul a căzut de la o înălţime de şase metri. A fost transportat la UPU, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal şi fractură deschisă la mână. Este vorba despre un accident de muncă", a declarat Gavriluţ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ITM Cluj, accidentul este cercetat de firma unde era angajat muncitorul, iar în cazul în care el va rămâne cu invaliditate sau va deceda, ancheta va fi preluată de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite