Cluj: Crema muzicii româneşti, la Zilele Muncipiului Turda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Crema muzicii româneşti, la Zilele Muncipiului Turda
Cluj: Crema muzicii româneşti, la Zilele Muncipiului Turda

Sărbătoarea municipiului de pe Arieş are ca invitaţi trupe ca Holograf, Compact, Iris sau Ştefan Bănică Junior. Aflate la cea de-a noua ediţie, sărbătoarea are un buget de un sfert de milion de lei, din care doar 60.000 de lei din bugetul local.

Zilele Municipiului Turda cuprind, pe lângă concertele cu câteva dintre cele mai mari trupe din ţară, expoziţii de flori, jocuri, concursuri şi desene pe asfalt pentru copii, concursuri de proză şi esee sau concursuri de table, şah şi fotbal redus.

Iris, Ştefan Bănică şi Holograf

Ziua de astăzi a început cu deschiderea evenimentului , de la ora 10.00, cu Expo Flora, la Colegiul Naţional Mihai Viteazul. De la ora 13.00, în Parcul Teilor din Turda au început Jocurile Vacanţei, cu desene pe asfalt, clovni cu figurine din baloane, premii şi surprize pentru toţi copii. Seara de astăzi începe la ora 19.00, pe scena din centrul oraşului, cu Aurel Tămaş. De la ora 20.00 vor cânta cei de la compact, urmaţi o oră mai târziu de la Holograf.

Majoritatea banilor, din sponsorizări

Sâmbătă, Parcul Teilor din Cartierul Oprişani va găzdui de la ora 17.00 un spectacol folcloric şi apoi unul de muzică uşoară. Pe scena din centrul oraşului vor concerta, de la ora 19.00, Ro-Mania, Spitalul de Urgenţă şi Ştefan Bănică Junior.

Duminică, pe aceeaşi scenă şi de la aceeaşi oră, vor concerta Etno, Parlament şi Iris. Seara se va încheia cu un tradiţional foc de artificii

Primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, spune că evenimenul a devenit deja o tradiţie, iar ediţia din acest an se anunţă una reuşită. „Cel puţin din punct de vedere financiar, este bine. Din bugetul de circa 2,4 miliarde de lei vechi (240.000 de lei - n.r), circa 1,8 miliarde (180.000 de lei - n.r.) au fost asiguraţi din sponsorizări. De la buget contribuim doar cu 600 de milioane (60.000 de lei - n.r.)”, a spus Tudor Ştefănie.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite