Motoare încinse în noroi în Munţii Apuseni (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muntele Băişorii găzduieşte în acest weekend un celebru campionat de offroad. Tradiţionala „Cupa Clujului“, ajunsă la a 9-a ediţie în acest an poartă acum noua denumire „Transsylvania Off Road Challenge“.

Traseul ales de organizatori pentru etapa din acest an se află în staţiunea Băişoara, unde a fost amenajat un traseu de o sută de kilometri. Cei peste 80 de piloţi aşteptaţi vor trebui să treacă prin noroi, stânci, buşteni, dar şi prăpăstii şi nu oriunde, ci tocmai în inima Apusenilor.

„Aşteptăm cu nerăbdare concursul cu toţii. Anul acesta aproape toţi greii sportului şi-au anunţat prezenţa aşa că etapa aceasta se anunţă una foarte interesantă. Noi ne străduim cât se poate de mult să oferim un concurs de calitate, cu organizare bună şi trasee deosebite, atât ca şi dificultate, cât şi în ce priveşte peisajele“, a spus Pal Levente, vicepreşedintele clubului Transsylvania Off Road Club.

Pentru prima dată, competiţia se va desfăşura într-un cadru legal sub egida Federaţiei Naţionale de Automobilism (FRAS) şi a Comisiei Naţionale de Offroad (CNOR).

Startul a avut loc azi-dimineaţă

Startul la cele două zile de concurs se va da la ora 9.00. Competiţia a fost deschisă astăzi, din faţa hotelului Alpin, iar duminică, de la ora 10.00, se va da startul la Superspecială, cea mai spectaculoasă probă.

Proba superspecială este ultima din concurs, considerată adesea cea mai degustată de public. Aceasta se va desfăşura pe un traseu închis, unde toţi amatorii şi interesaţii acestui sport pot să vadă bolizii 4x4 în acţiune.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite