Momente grele pentru „U“. Jocul încă nu merge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea nu a câştigat niciun punct în primele două etape din actuala ediţie de campionat, iar jocul elevilor lui Pană nici nu le oferă prea multe motive fanilor să fie optimişti, cel puţin pentru viitorul apropiat

Revenită în prima ligă după doi ani de absenţă, Universitatea trece prin momente dificile. Deşi Florian Walter a investit aproximativ 5 milioane de euro pentru a revitaliza clubul, infuzia masivă de jucători din această vară nu a adus de la sine şi rezultatele imediate. În primele două etape, „Şepcile Roşii“ au primit deja cinci goluri şi au înscris doar două, ambele din faze fixe, prin Claudiu Niculescu.

Au pierdut atât în faţa Stelei, cât şi a celor de la FC Braşov, iar jocul practicat de elevii lui Pană a fost slab, fără ocazii de gol. Totuşi, fostul tehncian al celor de la Dacia Mioveni este optimist în privinţa viitoarelor partide:

„A fost o victorie meritată a celor de la FC Braşov. Încă nu avem puterea să ne luptăm de la egal la egal atunci când dăm de greu şi nu avem forţa psihică de a reveni în joc când suntem conduşi. Nu ne-am creat ocazii şi suferim enorm la capitolul relaţii de joc. Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu FC Vaslui, dar suntem obligaţi să tratăm la victorie acel duel“, a spus Pană.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite