Modou Sougou, la CFR!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj l-a achiziţionat pe senegalezul cu paşaport francez Modou Sougou, de la formaţia portugheză Academica de Coimbra. În numai două zile, CFR şi-a cumpărat doi fotbalişti şi astfel campania de transferuri s-a încheiat în Gruia

Ziua şi transferul la CFR Cluj. După ce l-au achiziţionat pe grecul Pantelis Kapetanos, cei din Gruia au reuşit să aducă şi un mijlocaş de bandă. Senegalezul Modou Sougou a semnat aseară un contract cu „vişiniii“. Un detaliu important pentru echipa campioană este faptul că africanul deţine şi paşaport francez, fiind astfel comunitar. Deşi mai avea angajament cu portughezii până în iunie 2011, acesta se va prezenta încă de azi în cantonamentul clujenilor, conform unor informaţii CFR plătind 300.000 de euro pentru ca Alin Minteuan să poată conta pe el pentru acest retur.

Cine este Modou Sougou?

Mijlocaşul care poate evolua pe ambele flancuri ale liniei mediene şi-a început cariera în 2001, la AS Douanes, de unde a plecat în Portugalia, la Leiria, formaţie la care a fost folosit extrem de puţin. În sezonul 2005-2006, a fost transferat de Vitoria Setubal, unde a jucat în 27 de meciuri, iar apoi a ales să plece din nou, la Leiria.

În 2008, mijlocaşul a semnat cu Academica de Coimbra, formaţie de la care a fost convocat şi la naţionala Senegalului. În 2008, şi-a făcut debutul la Cupa Africii pe Naţiuni şi până în prezent a adunat 11 selecţii. În vârstă de 26 de ani, fotbalistul care poate juca şi ca atacant, este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 2.300.000 de euro, dar CFR a profitat de faptul că acesta se află în ultimele şase luni de contract.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite