Cluj: „U” Mobitelco, la a patra victorie consecutivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: „U” Mobitelco, la a patra victorie consecutivă
Cluj: „U” Mobitelco, la a patra victorie consecutivă

Formaţia de baschet masculin „U” Mobitelco a reuşit să obţină cea de-a patra victorie consecutivă în acest debut de sezon, pe terenul nou-promovatei CSM Bucureşti

Echipa antrenată de Marcel Ţenter merge ceas în campionat, reuşind să obţină maximum de puncte din primele patru etape ale actualului sezon de Divizia A. În deplasare, la Bucureşti, „alb-negrii” au reuşit să se impună cu 84-71 şi continuă lupta pentru un loc fruntaş la finalul sezonului regulat.

Citeşte şi
Roschnafsky a făcut show şi i-a condus pe „Gladiatori” spre prima victorie


După ce victimele clujenilor au fost Dinamo, BC Mureş şi Cuadripol Braşov, a venit şi rândul bucureştenilor să capituleze în faţa lui „U” Mobitelco.

Cel mai bun marcator al trupei lui Ţenter a fost Mihai Silvăşan, cu 29 de puncte, urmat de Lawrence (24) şi Cuic (13). Următorul joc pentru clujeni, în etapa a cincea a Diviziei A, va fi cu Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite