Cluj: „U” Mobitelco, eliminată din Cupa României!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii formaţiei „U” Mobitelco au pierdut şi meciul retur din sferturile de finală ale Cupei României, cu CSU Asesoft Ploieşti, iar formaţia prahoveană s-a calificat în semifinale

Marcel Ţenter nu a reuşit să-şi motiveze elevii pentru a face un miracol la Ploieşti şi să întoarcă rezultatul meciului din tur, pierdut, scor 75-90, în faţa echipei care domină baschetul românesc. În Sala „Olimpia”, clujenii au făcut un joc slab, insuficient pentru a le aduce o calificare la care doar cei mai înfocaţi fani ar mai fi sperat.

Trupa antrenată de Arnautovici nu a avut nicio emoţie în faţa „alb-negrilor”, care nu au reuşit nici de această dată să schimbe tradiţia întâlnirilor cu cea mai puternică echipă din România. Rezultatul final a fost 64-59 pentru gazde. Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Hargrove (18) pentru gazde şi Lawrence (17), urmat ce Cuic (14) pentru clujeni.

La final, preşedintele „studenţilor”, Mircea Cristescu, a declarat: „Mult efort, dar puţine reuşite. Un meci slab pentru ambele echipe, dar cu mari sacrificii în apărare”. Vineri, 13 noiembrie, cele două echipe se vor duela din nou, în campionat, meciul contând pentru etapa a 9-a a Diviziei A.


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite