FOTO Mitropolitul Clujului: „E greu să alini durerea celor care suferă o mare pierdere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitropolitul Clujului
Mitropolitul Clujului

Slujba de înmormântare a lui Ioan Boc, tatăl premierului statului, a fost oficiată de Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, Andrei Andreicuţ. El a citit o scrisoare trimisă special, cu această ocazie, de Patriarhul României.

Mitropolitul Clujului Andrei Andreicuţ a citit tuturor celor prezenţi la înmormântare, în curtea defunctului Ioan Boc, mesajul trimis de Patriarhul României. Acesta a transmis binecuvântări familiei îndurerate şi  că se roagă pentru sufletului lui Ioan Boc, tatăl premierului. „E greu să alini durerea celor care suferă o mare pierdere. Ne rugăm lui Dumnezeu să odihnească sufletul lui Ioan Boc. A fost un om harnic, respectat şi nu a vrut răul altuia. Reprezenta modelul de părinte creştin. Iar, ca să citez un poet, spun că îmi pare rău că se poate găsi atâta ură când viaţa e cât o picătură", a afirmat Mitropolitul Clujului.

Mitropolitul Clujului

Mitropolitul Clujului a oficiat slujba de înmormântare

La finalul slujbei de înmormântare, preotul satului a cerut, după obicei, iertare în numele defunctului tuturor celor ce au făcut parte din viaţa acestuia. „Copiilor mei le zic că ştiu că i-am crescut în cultul muncii. Aceasta e moştenirea pe care v-o las, iar dacă în viaţă v-am greşit cu ceva, vă rog iertare", a spus preotul din Răchiţele.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite