Mitică Dragomir a stabilit preţul lui Traore: zece milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, în direct la Sport.ro, că ivorianul din atacul CFR-ului, Lacina Traore, valorează zece milioane de euro

Dragomir este cunoscut ca un fin prezicător al fenomenelor fotbalistice. După ce s-a zvonit că Lacina Traore ar fi dorit de Galatasaray, la recomandarea lui Kader Keita, Dumitru Dragomir a declarat că dacă ar fi conducător al CFR-ului, nu l-ar lăsa să plece pe fotbalistul de culoare decât pentru 10.000.000 de euro.

În opinia şefului de la ligă, Bogdan Stancu, atacantul Stelei care a intrat în atenţia celor de la Inter Milano, nu valorează decât şase milioane, fiind depăşit net de fotbalistul de la Cluj:

„Bogdan Stancu face acum şase milioane de euro, dar valoarea lui va creşte la zece. La câtă foamete e acum în România, cred că Steaua l-ar da şi pe jumătate din suma asta şi ar putea juca chiar acum la Inter. Dacă aş fi la Cluj, nu i-aş da drumul lui Traore la Galatasaray, decât de la zece milioane în sus, pentru că mai încolo o să valoreze 15. În acest moment, poate l-aş da cu opt milioane", a declarat preşedintele LPF.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite