Misterul gemenelor încuiate în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula, la 21 de ani, şi Ioana, la 16 ani.
Paula, la 21 de ani, şi Ioana, la 16 ani.

Povestea halucinantă a gemenelor Ioana şi Paula Murza (35 de ani) din localitatea clujeană Cuzdrioara i-a şocat pe localnici şi pe poliţiştii care cercetează acest caz.

De peste 10 ani, nimeni n-a avut voie să treacă de poarta încuiată. Actele de identitate ale tinerelor sunt de mult expirate, iar acestea n-au fost înregistrate nici la vreun medic de familie. Părinţii gemenelor refuză să răspundă la acuzaţiile potrivit cărora şi‑ar fi sechestrat copiii. „Lăsaţi-ne cu problemele noastre!", au fost singurele cuvinte rostite, la poartă, de mama fetelor, Maria Murza.

Poliţiştii au fost miercuri la locuinţa fetelor pentru a verifica dacă decizia lor de a nu mai ieşi din casă e voluntară sau nu. Iniţial, tatăl gemenelor a susţinut că ele sunt plecate din localitate, apoi, la insistenţele agenţilor, a spus că sunt în casă. Anchetatorii le‑au găsit în casă, dar acestea au spus că stau înăuntru de bunăvoie. În acest caz, poliţiştii nu pot face mai mult.

Citeşte mâine, în „Adevărul de Cluj-Napoca“, întreaga poveste a celor două tinere femei. Urmăreşte www.adevarul.ro pentru a viziona imagini cu Ioana şi Paula.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite