ÎPS Bartolomeu Anania se simte mai bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ÎPS Bartolomeu Anania a fost internat / Foto: Arhivă
ÎPS Bartolomeu Anania a fost internat / Foto: Arhivă

Mitropolitul Bartolomeu al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului  este internat de două zile la Institutul de Urologie şi Transplant Renal din Cluj unde, potrivit reprezentanţilor mitropoliei, „face un tratament care presupune supraveghere medicală”.

„Înalt Prea Sfinţia Sa face un tratament, care presupune supraveghere medicală şi s-a optat pentru această internare. E neplacută şi pe alocuri greu de suportat, dar la vârsta înaintată a mitropolitului trebuie luate măsuri de siguranţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, preotul Bogdan Ivanov pentru site-ul Ştiri de Cluj.

„Mitropolitul Bartolomeu a fost internat de acum câteva zile, iar acum se simte mai bine. Era foarte slăbit şi este încă ţinut sub observaţie. I s-au făcut analizele şi nu au fost găsite probleme grave. Este coerent, şi va fi ţinut sub observaţie. Toată lumea de aici are grijă de el, pentru că ne este foarte drag”, a declarat pentru „Adevărul“ prof. dr. Mihai Lucan, directorul institutului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite