Minteuan îşi pierde autoritatea în Gruia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia grea prin care trece CFR Cluj este cu greu gestionată de antrenorul Alin Minteuan. Acesta reuşeşte cu tot mai mare greutate să aplaneze conflictele iscate între jucători din cauza lipsei de rezultate

CFR Cluj trece prin cea mai grea perioadă din „era Paszkany“, iar acest lucru se resimte din plin în rândul fotbaliştilor. În plin sezon competiţional, cu presiunea ratării tuturor obiectivelor, vestiarul stă pe un butoi de pulbere, tensiunea atingând cote maxime. Nu de puţine ori s-a întâmplat ca jucătorii să se încaiere la antrenamente, sau să-şi reproşeze lucruri grele în vestiar.

Toate acestea au dus la o situaţie pe care tânărul Alin Minteuan nu o mai poate controla, el pierzând deja vestiarul. „Alin este dintre ei, îi cunoaşte cel mai bine şi este cel mai îndreptăţit să discute cu jucătorii şi să îi ceară fiecăruia exact ce are nevoie de la el. Este cea mai bună alegere şi cel mai probabil va rămâne şi în sezonul viitor“, a declarat patronul Arpad Paszkany în mai multe rânduri.

Nu se mai poate impune

Deşi este foarte apropiat de fotbaliştii săi, cu unii dintre ei jucând în trecut la formaţia „feroviară“, Alin Minteuan nu are experienţa necesară să gestioneze o astfel de situaţie. Chiar dacă vrea să se impună ca un antrenor dur, pentru care disciplina este cap de listă, tehnicianul de 34 de ani nu mai găseşte soluţii pentru a-i motiva pe jucători sau să aplaneze conflictele iscate între aceştia.

„Alin este prieten cu ei, dar în astfel de situaţii e nevoie de un antrenor cu personalitate, care să se impună prin decizii drastice. Deşi este apreciat de jucători pentru diversitatea antrenamentelor, unora li se pare prea deplasat să primească ordine de la cineva de aceeaşi vârstă cu ei“, a dezvăluit o persoană apropiată echipei. Următorul meci al „vişiniilor“ este programat duminică, 3 aprilie, cu Pandurii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite