Minteuan, impresionat de Flavien Tamou, aflat în probe în Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Alin Minteuan, a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului atacant Flavien Tamou, care se află în probe cu echipa în stagiul de pregătire din Antalya

CFR beneficiază de condiţii de pregătire excelente în Turcia şi de o temperatură favorabilă fotbalului. Dacă în ţară traficul e paralizat din cauza zăpezii care a căzut în ultima perioadă şi terenurile de fotbal sunt îngheţate, „feroviarii“, împreună cu mai multe echipe din prima ligă, se antrenează la temperaturi de peste 15 grade.

După aproape o săptămână de cantonament, antrenorul principal Alin Minteuan, a afăcut o analiză a felului în care decurge pregătirea: „Ne simțim foarte bine, sunt mulțumiț de cum am intrat ca și grup în ritmul pregătirilor, Sunt foarte mulțumit de condițile din cantonament, am auzit ce vreme capricioasă este acum în țară și sunt fericit că pot face pregătirea intr-un loc unde clima este mai generoasă cu noi“, a spus acesta într-un interviu pentru site-ul oficial al echipei.

De asemenea, tehnicianul a lăudat felul în care se pregăteşte tânărul Flavien Tamou, adus în probe la CFR: „Toată lumea a răspuns pozitiv la ritmul pregătirii. Gabi Mureșan se antrenează cot la cot cu echipa și abia așteaptă sa revină pe teren și să ne încânte cu evoluțiile cu care ne-a obișnuit în ultima perioadă. În cantonament îl am și pe Flavien Tamou, care ne-a impresionat pe toți cu dăruirea și ambiția de care a dat dovadă, încercând să demonstreze că este o alegere la fel de bună ca și Traore“.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite