Minteuan: "Sper să avem ceva din spritul de acum doi ani de la Roma"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Minteuan este încrezător în şansele echipei sale
Alin Minteuan este încrezător în şansele echipei sale

Tehnicianul celor de la CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat că îşi doreşte un meci bun diseară, încununat cu un rezultat pozitiv, care să mai salveze ceva din sezonul ratat al CFR-ului. Acesta le cele jucătorilor să joace precum pe "Olimpico" în urmă cu doi ani, când au cîţtigat cele trei puncte

"Ultima impresie contează şi de data aceasta probabil mai mult decât trebuie. Să nu uităm că jucăm acasă şi trebuie să o facem cât mai bine. Chiar dacă nu mai avem şanse, e un meci de Champions League, unde te vede o lume întreagă şi fiecare jucător trebuie să se motiveze în parte. Ne dorim să nu pierdem, iar echipa trebuie să aibă acelaşi spirit ca şi cea care a câştigat la Roma în urmă cu doi ani.

În acest meci se poate câştiga, se poate pierde şi se poate face egal, orice e posibil. Şi la Basel am încercat să câştigăm, dar atât s-a putut în momentul respectiv, acum nu mai putem da timpul înapoi. Nu este vreun jucător anume de la Roma de care să mă tem, eu sunt de principiul că de fiecare dată echipa câştigă", a declarat tehnicianul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite