Cluj: Minoră dispărută de mai bine de o lună de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Minoră dispărută de mai bine de o lună de acasă
Cluj: Minoră dispărută de mai bine de o lună de acasă

Kis Kinga, în vârstă de 17 ani, a dispărut de acasă, din satul Vişa, comuna Jucu, în urmă cu mai bine de o lună. Poliţiştii spun că minora obişnuia să fugă de acasă de la vârsta de şapte ani, însă se întorcea după două-trei săptămâni.

Poliţiştii au fost anunţaţi de disperiţia fetei la începutul săptămânii trecute, în 11 august. Kis Kinga, în vârstă de 17 ani, ar fi dispărut de acasă în urmă cu o aproximativ o lună. Fata locuia în satul Vişa, comuna Jucu.

Potrivit unui buletin de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, poliţiştii au aflat că fata obişnuia să plece voluntar de la domiciliu, încă de la vârsta de şapte ani. De fiecare dată, aceasta s-a întors acasă după două-trei săptămâni.

„În urma cercetarilor efectuate până în prezent, minora s-ar afla în municipiul Bacău, la o adresă necunoscută, în compania unui amic”, se arată în comunicatul poliţiştilor.


Semnalmentele persoanei dispărute :

  • 17 ani, înălţime 1,50 m , astenică , păr tuns scurt, drept cu breton, de cunoare neagră, fără semne particulare.
  • la data dispariţiei purta un tricou de culoare galbenă, pantaloni de blue jeans de culoare neagră, pantofi sport şi o poşetă de  culoare roz, din material textil, în care şi-a pus articole de lenjerie intimă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112 sau 116000 Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual !


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele de mai jos

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite