Ministrul Apărării a venit la Cluj să inaugureze restaurantul militarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Apărării Naţionale (MApN), Gabriel Oprea, alături de comandanţii Diviziei 4 Infanterie  „Gemina“, oficialităţi locale au inaugurat, astăzi, restaurantul militar din cadrul Cercului Militar Cluj.

În cadrul unei şedinţe desfăşurate cu  uşile închise, ministrul a discutat cu veteranii şi cadrele militare din judeţ. „A fost o investiţie  simbolică din bugetul de avarie al ministerului. Această investiţie s-a realizat şi cu sprijinul  autorităţilor locale într-un oraş foarte important cum e Clujul“, a declarat ministrul Gabriel Oprea. 

Potrivit lui Oprea, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare a retaurantului, s-au finalizat şi lucrările de reabilitare a Cercului Militar. „Avem una din cele mai importante unităţi ale armatei române,  aici la Cluj. E o unitate care are militari profesionişti şi care fac şi au făcut o treabă foarte bună în Afganistan. În cadrul discuţiilor, militarii şi-au prezentat problemele“, a mai spus ministrul.

Referitor la accidentul aviatic de la Tuzla, ministrul a spus că de caz se ocupă procurorii Parchetului General. Din partea ministerului, cei 12 militari care au decedat în accidentul aviatic vor fi înaintaţi în grad.

La restaurantul militar vor avea acces doar cadrele militare, iar un meniu va costa mai puţin de 10 lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite