Mingea de baschet care a adus titlul la Cluj a fost furată! Vezi care e recompensa cerută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aceasta e mingea furată
Aceasta e mingea furată

Mingea de la meciul care a adus titlul de campioană pentru U Mobitelco BT Cluj a fost furată, americanul Tyler Morris, care a marcat coşul victoriei în ultima secundă, din propria jumătate de teren, fiind sunat de o persoană necunoscută, pentru a "cumpăra" balonul.

Vezi şi
Campionii, campionii, ole, ole, ole! Titlul la baschet revine la Cluj după 15 ani (Galerie Foto şi Video)
Noul erou al Clujului: „Am aruncat în disperare, dar am simţit că va intra“

"E incredibil ce se întâmplă! După acel coş fabulos, am reuşit să prind mingea, sigur că ne-o doream cu toţii la echipă. Lumea a intrat pe teren şi în nebunia aceea, bucurie, îmbrăţişări, am pierdut mingea norocoasă. De două zile, colegul meu de echipă Tyler Morris, care a marcat acel ultim coş, este sunat insistent de un tip, care vrea să-i vândă mingea, cu 2000 de lei. Acea minge nu are nicio valoare în bani, este nepreţuită pentru noi, dar ar fi chiar culmea să dăm bani pe ea. Cine a făcut acel gest, în mod sigur nu este fan al echipei noastre şi ar trebui să-i fie ruşine", a declarat jucătorul Paul Chetreanu.

Preşedintele executiv al echipei clujene, Mircea Cristescu s-a declarat la rândul său dezamăgit de ce s-a întâmplat. "Tyler Morris m-a sunat să-mi spună ce i se întâmplă, nu-i venea să creadă, cum nici noi ceilalţi nu putem crede, că o persoană, în bucuria aceea s-a gândit la aşa ceva. Ne gândeam să semnăm cu toţii mingea şi să o păstrăm în vitrina clubului, e o amintire preţioasă. Dar, dacă nu vom putea face asta cu mingea originală, pentru că bani nu vom plăti unui asemenea individ, vom pune o altă minge în vitrină, semnată de băieţi. Până la urmă, victoria aceea nu ne-o poate lua nimeni", a declarat oficialul clujean.

chetreanu

U Mobitelco BT Cluj a câştigat marţi seară titlul naţional, în finala cu CSU Ploieşti. Clujenii şi-au trecut în palmares trofeul pentru a patra oară, la 15 ani de la ultima performanţă similară.

Americanul Tyler Morris sărbătoreşte victoria cu steagul României pe umeri

image

Jucătorii au intrat deja în vacanţă, reunirea pentru noul sezon fiind programată în 1 august.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite