„Minciuni adevărate“, la liber în Cinema Mărăşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din filmul Minciuni adevărate
Imagine din filmul Minciuni adevărate

Clujenii care s-au săturat de blockbustere americane pot viziona în acest weekend, la Cinematograful Mărăşti comedia franceză „Des vrais mansonges“ (“Minciuni adevărate“). Intrarea este liberă.

Proiecţia peliculei face parte din programul Institutului Cultural Francez, care prezintă în fiecare weekend de început ultimele producţii ale cinematografiei franceze.
Comedia „Des vrais mansonges“ (“Minciuni adevărate“) regizată, în 2010, de Pierre Salvadori, cu Audrey Tautou, Nathalie Baye şi Sami Bouajila, poate fi vizionată la Cinéma Marasti, vineri de la ora 14.00; sâmbătă şi duminică de la 11.00 şi de la 17.00.
O scurtă prezentare a filmului apare pe cinemagia.ro: „Într-o dimineaţă de primăvară, Emilie (Audrey Tautou) primeşte o scrisoare de dragoste anonimă, frumoasă şi inspirată. O aruncă la coşul de gunoi, dar peste puţin timp o ia înapoi. Îşi dă seama că asta poate fi calea de a o “trezi la viaţă” pe mama ei (Nathalie Baya), singură şi tristă după ce fusese părăsită de soţ. Fară să ezite prea mult, retrimite scrisoarea mamei sale. Emilie nu ştie însă că autorul ei este Jean (Sami Bouajila), timidul său angajat. Nici nu se gândeşte că gestul ei va crea o serie de încurcături şi neînţelegeri, de care curând vor fi copleşiţi toţi.“ 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite