Milos Pesici pleacă de la „U“ Mobitelco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbalistul Milos Pesici şi clubul „U“ Mobitelco BT Cluj au decis de comun acord să întrerupă contractul valabil în acest sezon, conform agenţiei Mediafax

Jucătorul sârb sosit în această vară la echipa clujeană a ajuns la un acord, luni, cu conducerea de la U Mobitelco BT, pentru întreruperea contractului. „Sportivului i-a fost greu să activeze la noi şi îşi doreşte să fie mai aproape de familie, fapt pentru care îl înţelegem şi punem punct colaborării. Îi urăm succes pe mai departe! În ce priveşte clubul nostru, rămânem cu cinci jucători străini momentan, având în vedere că a revenit David Lawrence. În funcţie de evoluţia sa, vom decide dacă e nevoie sau nu de aducerea unui al şaselea jucător străin în lot", a declarat preşedintele executiv al clubului clujean, Mircea Cristescu, pentru sursa citată.

La rândul său, Milos Pesici a precizat într-un comunicat oficial: „Nu m-am acomodat aici, am nişte probleme în familie şi am nevoie să fiu mai aproape de casă. Vreau să mulţumesc clubului, jucătorilor şi antrenorilor, şi le doresc să câştige campionatul, pentru că sunt o echipă mare şi merită acest lucru".

Următoarea destinaţie a jucătorului sârb va fi chiar clubul de la care a venit la Cluj, BC Timişoara, pentru care ar putea debuta în acest sezon în meciul de sâmbătă, cu CSU Sibiu, dacă actele de legitimare vor fi gata la timp. De asemenea, peste două etape, Pesici ar urma să lupte chiar împotriva echipei clujene.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite