Milionarul clujean Marcel Borodi, luat la întrebări de studenţii UBB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista de business „Forbes“ îl aduce în faţa studenţilor de la Universitatea Babeş Bolyai pe Marcel Borodi, patronul companiei de IT Brinel, care le va vorbi tinerilor despre cum să îţi construieşti o carieră şi cum să te diferenţiezi de competitori în cursa pentru un job.

Evenimentul, intitulat Academia Forbes şi organizat în colaborare cu Societatea Studenţilor Europenişti, va  avea loc joi, 14 aprilie, ora 15.00, la Facultatea de Studii Europene, sala Jean Monnet. Academia Forbes îşi propune să aducă în faţa studenţilor din centrele universitare din România oameni de afaceri din topul „Forbes 500 Miliardari” care au construit businessuri de succes, oneste şi transparente. Invitatul de la Cluj, Marcel Borodi, figurează în topul Forbes al celor mai bogaţi români cu o avere estimată la 11 milioane de euro.

La evenimentul organizat joi vor vorbi, în afară de Marcel Borodi, Radu Nechita, conf. dr la Universitatea “Babeş-Bolyai” şi Ionuţ Bonoiu, redactor-şef „Forbes“ România. Moderatorul întâlnirii este Mihaela Pântea, senior editor „Forbes“.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite