Milionarii de Cluj şi-au extins afacerile peste „graniţe” (Revista presei locale)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Presa locală scrie azi despre afacerile din alte oraşe gestionate de milionarii clujeni, care speculează la maxim şi potenţialul altor localităţi pentru propriile afaceri, dar şi despre inaugurarea primul centru din ţară de psihoterapie prin expunere la realitatea virtuală.

Milionarii de Cluj şi-au extins afacerile peste “graniţe”. Au achiziţionat terenuri şi imobile, au ridicat centre comerciale, au cumpărat fabrici şi au realizat afaceri care aduc profituri de milioane de euro. Si în afara Clujului. Deoarece piaţa locală s-a dovedit insuficientă, oamenii care controlează cele mai importante afaceri din Cluj nu au stat departe de oportunităţile care li s-au ivit în afara limitelor de judeţ, scrie Ziua de Cluj.

Bechtel provoacă la Cluj a doua criză economică.
Pentru că nu şi-a primit toţi banii, Bechtel nu şi-a plătit firmele subcontractoare. Astfel, zeci de IMM-uri se află în insolvenţă sau au conturile blocate. Deşi sunt solvabile, acestea se află la un pas de a-şi da afară toţi oamenii, care ar îngroşa rândurile celor aproape 2.000 de angajaţi disponibilizaţi de Bechtel. Mai multe în Monitorul de Cluj.

Clujenii, lecuiţi de frică, pe modelul „Avatar”. Avem primul centru din ţară de psihoterapie prin expunere la realitatea virtuală. Anxietatea, stresul, depresiile, fobiile, dependenţele de tutun, alcool şi droguri, tulburările de atenţie ale copiilor sau durerile datorate unor boli grave vor putea fi tratate mult mai uşor de acum încolo, prin intermediul terapiei bazate pe expunerea la realitatea virtuală. Detalii în Foaia Transilvană.

La Dej – Învăţarea pe bază de proiecte, o realitate. Vineri şi sîmbătă (5-6 februarie), la Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian” din Dej s-a desfăşurat Seminarul Naţional “Adobe Youth Voice”, program educaţional desfăşurat în colaborare cu Reţeaua Internaţională de Educaţie şi Resurse iEARN, scrie Ziarul Făclia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite