Milionara protestatară: „Nu mă sperie un pic de ninsoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată în a treia zi a protestului său, Alice Rotta (64 de ani) a decis să iasă şi azi în stradă, deşi schimbarea vremii i-a provocat de dimineaţă probleme de sănătate.

În ciuda ninsorii abundende din această noapte, soţia milionarului clujean Răzvan Rotta, Alice Rotta, iese şi azi în stradă. „Nu mă simt prea bine. Sunt operată la şold şi am dureri ori de câte ori se schimbă vremea“, a declarat ea în jurul orei 8.00.

Deşi avea rezerve legate inclusiv de ieşitul în stradă, pentru că o căzătură i-ar fi fatală având în vedere proteza pe care-o are la şold, Alice Rotta a pornit, în urmă cu câteva minute, spre Bulevardul Eroilor, zona pe care-a ales-o pentru protestul său. „Nu mă sperie un pic de ninsoare. Mă bucur că nu mai e la fel de frig ca ieri“, a declarat ea.

Soţia omului de afaceri Răzvan Rotta, co-proprietar al dealer-ului auto Compexit Trading, a ieşit pentru prima dată în stradă marţi, când s-a plimbat prin centrul oraşului cu două cartoane agăţate de gât, cartoane pe care scrie „Jos Băsescu“ respectiv „Jos Guvernul“.

Mai citeşte şi: "Voi protesta zilnic în stradă până cade guvernul!"

După ce a fost legitimată marţi de Poliţie şi chemată miercuri dimineaţa în calitate de cotravenient la sediul Secţiei 1, Alice Rotta a primit ieri scuze de la şeful Inspectoratului, chestor Ioan Păcurar pentru  „excesul de zel“ de care au dat dovadă agenţii IPJ.

Alice Rotta a declarat că nu protesteză pentru ea, ci pentru toţi românii, care merită să fie conduşi de nişte lideri mai buni. Ea a precizat că va ieşi în stradă în fiecare zi, între orele 11.00 şi 12.00, dacă îi va permite sănătatea şi dacă temperaturile nu vor scădea sub -10 grade Celsius. „Pentru mine este un câştig dacă cei care mă văd se duc acasă şi se întreabă ce căuta femeia aia acolo. Să-şi pună măcar o întrebare, dacă nu mai mult“, şi-a explicat ea demersul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite