Miliardar de top, executat silit de primărie- Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa locală scrie astăzi despre datoriile unui om de afaceri ajuns la executare silită, despre deficienţele din justiţie reclamate de cetăţeni, aniversarea primului transplant de rinichi din ţară şi despre un nou scandal urbanistic.

Bătaie pe terenuri între primărie și un miliardar. Unul din datornicii ajunşi pe listele primăriei, patronul Agroflip şi unul dintre cei mai bogaţi clujeni, Liviu Florian, susţine că mâine municipalitatea va comite o mare greşeală scoţîndu-i la vînzare bunurile, deoarece şi-a achitat majoritatea datoriilor. Mai multe în Foaia Transilvană.


Deficienţele justiţiei clujene. Tergiversarea soluţionării cauzelor, nerespectarea orelor stabilite pentru începerea dezbaterilor de judecată şi comunicarea greoaie a actelor de procedură sunt cîteva din cauzele care au influenţat negativ imaginea justiţiei clujene, se arată în analiza activităţii pe anul 2009 a Tribunalului Cluj. Detalii în Făclia de Cluj.


30 de ani de la primul transplant în România. Profesorul Mihai Lucan, şeful Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj este unul dintre speciaiştii care a realizat acum 3 decenii această performanţă, după o experienţă în Cuba. Articolul complet în Monitorul de Cluj.


Un nou scandal urbanistic pe Câmpului. Proprietarii unei case au obţinut irevocabil, în instanţă, anularea autorizaţiei de construcţie şi a dovezii de luare în folosinţă a blocului vecin. Instanţa de judecată a anulat, prin sentinţă definitivă şi irevocabilă, toate actele care au stat la baza construirii şi recepţiei unui bloc, însă nu a dispus demolarea pe motiv că doar primarul poate sesiza instanţa în acest sens. Reclamanţii au depus o cerere la primărie în care arată situaţia blocului de pe Câmpului nr. 187 şi aşteaptă un răspuns din partea instituţiei.  Mai multe în Ziua de Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite