Mii de nemţi s-au oprit la standul Clujului de la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Standul Primăriei Cluj-Napoca din Berlin a fost vizitat de peste 4.000 de nemţi ce au trecut pragul Târgului Internaţional de Turism din capitala Germaniei, cel mai mare târg de turism din lume.

Unul dintre cei 187 de expozanţi de la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin a fost Primăria Cluj-Napoca. Administraţia clujeană, prezentă pentru a doua oară la această manifestare, a avut un stand la care s-au oprit peste 4.000 de germani. „În cadrul târgului, la standul municipiului Cluj-Napoca au fost distribuite diverse materiale, traduse in limbile engleză şi germană, care promovează principalele obiective turistice a municipiului", afirmă reprezentanţii Biroului de Presă din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Standul României a fost împărţit pe regiunile turistice Banat, Transilvania, Maramureş, Moldova şi Bucovina, dar şi coasta Mării Negre şi Delta Dunării. La Târgul Internaţional de Turism de la Berlin, desfăşurat în perioada 7-11 martie, peste 11.000 de companii şi-au prezentat oferta de produse şi servicii, iar peste 110.000 de vizitatori de specialitate au trecut pe la fiecare stand.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite