Mii de fani Iris se pregătesc să vină la Bonţida pentru ultimul concert Iris cu Cristi Minculescu la voce: Nu acceptăm Iris cu altă voce

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Minculescu  a fost solistul trupei Iris  timp de 32 de ani
Cristi Minculescu a fost solistul trupei Iris timp de 32 de ani

Formaţia Iris va susţine un ultim concert cu Cristi Minculescu la voce în cadrul Festivalului Barock, Zilele Castelului Bánffy din Bonţida, concert care va avea loc duminică, 2 septembrie. Membrii fan club-ului Iris au făcut un apel la fanii din toată ţara să se unească şi să vină la concert.

„Acum, mai mult ca niciodata, toţi fanii Iris trebuie să se unească la ultimul concert din 2 septembrie de la Bonţida, judeţul Cluj. Trebuie să facem ceva dacă mai vrem să avem în continuare trupa iubită. Dacă Cristi ar vedea reacţia fanilor, un protest, cu siguranţă nu ne-ar lăsa. Trupa trebuie să vadă că fanii îl doresc pe Cristi. Facem tot ce se poate să se răzgândească Cristi, iar Nelu Dumitrescu să vadă că fără Cristi, legenda Iris a murit. Aduceţi bannere, cântaţi tare,  facem tot ce putem. Nu putem accepta Iris cu altă voce, alt stil", se arată în mesajul postat de fanii Iris.

Întrebat dacă va pregăti ceva special cu ocazia ultimul concert al formaţiei Iris cu Cristi Minculescu la voce, primarului comunei Bonţida, Emil Cârhaţ, a precizat că decorul în care va avea loc concertul este foarte special.

„Am auzit că este ultimul concert cu Cristi Minculescu la voce. De pregătit ceva în mod special nu am pregătit, doar decorul unde va avea loc concertul este foarte special, în curtea castelului. Aşteptăm fanii din toată ţara, cred că va fi o mare afluenţă de persoane. Noi ne bucurăm şi aşteptăm cât mai multă lume", a precizat Cârhaţ.

Zilele Castelului Bánffy din Bonţida vor avea loc sâmbătă, 1 septembrie, şi duminică, 2 septembrie. În acest an, organizatorii au pregătit mai multe evenimente, de la demonstraţii hipice, tiruri cu arc tradiţional, activităţi pentru copii organizate de cercetaşi, la proiecţii de film, expoziţii, prezentări de carte, concerte de muzică clasică şi modernă.

Alături de acestea, programul oferă activităţi paralele, cum ar fi târguri de produse tradiţionale, de antichităţi, jocuri interactive, degustări de vin, vizita ghidată a castelului Bánffy care va prezenta istoria familiei şi a castelului Bánffy. Cei interesaţi pot participa la concursul de gătit în aer liber.

Sâmbăta şi duminica după masă vor avea loc concertele trupelor Fűszál, Role, Kalapos Band, Shukar Collectiv, dè lá Funk & Tóth Kati. Invitaţi speciali sunt formaţia Heaven Street Seven din Ungaria şi trupa Iris din România, care va urca pe scenă duminică, 2 septembrie, de la ora 21.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite